Menu na teambuilding

Večeře ve stylové krčmě
v ZERO WASTE konceptu

Menu šéfkuchař Roman Kaňák nápaditě sestavuje z maxima lokálních surovin, ctí sezónu a drží se trendu, které velí zpracovat suroviny komplet “od čumáku po ocásek”.

Menu 1

Studený předkrm:
Filátko ze pstruha na salátku z máslové dýně a hrušek, mladý hrášek, křen a tymiánový olej

Teplý předkrm:
Ragů z divokého králíka a fermentovaného česneku, pečený květák a růžičková kapusta

Hlavní chod:
Prsíčka z kukuřičného kuřátka, omáčka z bílého vína a růžového pepře, tuřínové puré, sláma z brambor, v bukovém kouři ovoněná karotka

Dezert:
Makový větrník s meruňkovým krémem a polevou z karamelového fondánu

Menu 2

Studený předkrm:
Sušená šunka z kachních prsíček, lehký salátek z bylinek a malin, kmínový perník, pečené švestky.

Teplý předkrm:
Teplá terinka z křepelky a jedlých kaštanů, puré z mladého hrášku, černá kapusta a konfitovaná rajčátka

Hlavní chod:
Kančí kotletky v krustě z vlašských ořechů, omáčka z ostružin a červené hořčice, bochánky z v popelu pečených brambor a tvarohu

Dezert:
Makový větrník s meruňkovým krémem a polevou z karamelového fondánu

Menu 3 VEGAN/VEGETARIAN

Studený předkrm:
V ohni pečená barevná barevná baby mrkvička, kerblíkové želé, drobenka z lískových ořechů a sušených borůvek

Teplý předkrm:
Gratinovaný zelený květák, holandská omačka z pečených mandlí a kopru, konfit z barevných rajčat

Hlavní chod:
Celerové lasagne s kadeřávkem, omáčka ze žluté řepy, čerstvá majoránka, veganský sýr

Dezert:
Makový větrník s meruňkovým krémem a polevou z karamelového fondánu

 
Do kuchyně mohou pouze kvalitní dobroty, žádná umělá dochucovadla u nás nenajdete. 

Pokud má někdo z týmu nějaké dietní požadavky, dejte nám prosím vědět dopředu a připravíme mu přesně to, co potřebuje.

 

346484098_619658950059013_4794859977587497175_n

 

Večeře v Přátelském pivovaru

Vše po čem vaše chuťové pohárky zatouží si vyberete svobodně z láskou nachystaného bufetu.

Předkrmy
Uzený losos, nakládaná zelenina, petrželovo-fenyklové pyré, koprový olej, telecí tatarák, estragon, šalotka, citrónová drobenka, grilovaný lilek, krémový feta sýr, piniové oříšky a cuketovo-citrónový tartarák

Saláty
Salát s pekingskou kachnou, čínské zelí, sójové klíčky, jidášovo ucho, grep a hoisin dresink
Cizrnový salát, grilovaná zelenina, balkánský sýr, čerstvé bylinky
Salát z rýžových nudlí, marinovaná zelenina, vietnamský dresink, karamelizované ořechy

Teplý bufet
Hovězí stroganoff, restovaná šunka z kýty, žampiony, vepřové medailonky z panenky, pepřová omáčka, gramolata Ravioly s ricottou, špenát, smetana, cherry rajčata, dýňově semínko

Přílohy
Pečené grenaille brambory, rozmarýn, jasmínová rýže

Sladké
Výběr minidezertů z naší cukrárny, čerstvě krájené sezónní ovoce


Pití

Ochutnáte vyhlášené malešovské řemeslné pivo přímo u zdroje. Pivo vaří mistr sládek původní metodou bez filtrace a pasterizace
Nabídka je pestrá a nadchne milovníky klasických i originální pivních stylů.

5. jídlo, pití, pivovar 6

 

Poznáte BIO vína z nedaleké Kutné Hory z vinařství pánů Rulfských, kteří vrátili slávu tradičnímu pěstování vinné révy na Kutnohorsku.
V tomto vinařství hospodaří biodynamicky = na vinici ani ve sklepě nepoužívají žádnou chemii a víno vyrábí pouze z vlastních hroznů. 

 

 vinne_sklepy_kutna_hora_s_r_o_cover

 

Přijde-li čas i na něco ostřejšího
Nebojte, máme i solidně zásobený bar s destiláty,

Vše zdarma doplňuje čistá voda a točená limonáda. 

Alkohol, kávu a limo vám naúčtujeme samostatně dle skutečnosti.



Zábava může trvat, dokud hvězdy nevyblednou, protože do peřin to máte jen pár kroků.

Ubytování si ale vyberte už dopředu.

Projděte si útulné možnosti, kde si odpočinout

65786495_2523097477753294_6378747005518217216_n